Viorel Jinga, Premiul de “Excelență în Conducerea Academică și Educație Medicală”

1-rectorii-costel-negricea-si-viorel-jinga-la-gala-excelentei-impreuna-protejam-romania
 
În confruntarea cu aceste vremuri VUCA (Volatilitate, Incertitudine, Complexitate, Ambiguitate) o serie de personalități s-au evidențiat în diferite domenii (apărare națională, diplomație, energie, medical, industrie, agricultură, educație și cercetare, social, finanțe, cultură și sport, antreprenoriat, digitalizare și securitate cibernetică ş.a.) “prin modele de bună practică, soluții și idei de depășire” (https://www.facebook.com/UniversitateaRomanoAmericana?fref=ts). Una dintre personalitățile marcante premiate recent cu prilejul celei de-a IV-a ediții a “Galei Excelenței – Împreună Protejăm România” (eveniment organizat de către Grupul de Presă MediaUno, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, Institutul Național de Statistică și Asociația MediaUno”) este Rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, Prof. univ. dr. Viorel Jinga.
 
Premiul de “Excelență în Conducerea Academică și Educație Medicală” a fost înmânat de către Rectorul Universității Româno-Americane, Prof. univ. dr. Costel Negricea, membru în juriul celei de-a IV-a ediții a “Galei Excelenței – Împreună Protejăm România”.
 
Prof. univ. dr. Viorel Jinga, Rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, confirmă în continuare că noul an bun de la început se cunoaşte (https://www.sanabuna.ro/umf-carol-davila-continua-armonizarea-tendintelor-externe-cu-prioritatile-strategice-interne/), perseverând în “dezvoltarea excelenței sustenabile în cercetare și educație” (https://www.sanabuna.ro/calatoria-de-ingrijire-a-sanatatii-si-provocarile-adoptarii-noilor-tehnologii/).
 
Pe de altă parte, după cum este cunoscut, Prof. univ. dr. Costel Negricea, Rectorul Universității Româno-Americane, este în mod constant implicat în “progresul discuţiei de calitate şi construirea ştiinţei în calitate de cultură” (https://www.crd-aida.ro/2023/12/progresul-discutiei-de-calitate-si-construirea-stiintei-in-calitate-de-cultura/).
 
Prof. univ. dr. ing. Victor Lorin Purcărea
 

2-ura-gala-excelentei-impreuna-protejam-romania-editia-a-iv-a